Kursus

Infraktioner og behandling med plast

MÅLGRUPPE:
Tandlæger
LÆRINGSPUNKTER:

INFRAKTIONER

  • Hvad siger litteraturen, og hvornår må vi stole på egne erfaringer ? – Simpelt system til klassifikation
  • Rodbehandling – hvornår er det en god ide ?
  • Patientrådgivning om infraktioner. Hvornår er plast ikke en god ide ?

STORE PLASTOPBYGNINGER POSTERIORT

  • Styr på gingiva ?
  • Isolering og tørlægning. Få en bedre hverdag !
  • Præpteknik og strategi til overdækning
  • Matricer, teflontape og kiler
  • Polymerisering.
  • Teknik til forudsigelig opbygning og okklusale justeringer uden at ødelægge æstetikken.

Og gennemgang af flere kliniske cases.

BESKRIVELSE AF KURSET:

Vores patienter bliver ældre og ældre samtidig med at tandsundheden generelt stiger i Danmark. Risikoen for at en fyldning må skiftes på grund af caries bliver mindre, og riskoen for revner og andre funktionelle problemer med tænderne stiger. Dette kursus er for dig der, som helt almindelig tandlæge, savner inspiration til diagnostik og behandling af infraktioner. Dette kursus har fokus på infraktioner og behandling med plast, men vi kommer også kort omkring keramik.

Fokus er teori og teknikker, der kan gøre en forskel i helt almindelige tandlægers dagligdag. Kurset er meget klinisk orienteret og rigt illustreret med egne billeder og cases. Kurset er udviklet på baggrund af billedevaluering af eget arbejde gennem årene. Vi gennemgår også det arbejde, der ikke er gået som forventet med en kritisk evaluering af hvad, der er gået galt.

SCORE FRA TIDLIGERE AFHOLDTE KURSER

0 of 6 stars

FORESPØRG OM EN BOOKING AF DETTE KURSUS

Infraktioner og behandling med plast
Infraktioner og behandling med plast
Infraktioner og behandling med plast
Infraktioner og behandling med plast

Ud over sit daglige virke, som tandlæge og medejer af TandlægeCentret og Tandlægerne Spentrup, er Sørens store passion at undervise. Søren kommer fra en familie med rigtig mange lærere og stor interesse for undervisning. Det var lidt af en overraskelse, at han valgte at blive tandlæge. Så interessen for undervisning har nok både en genetisk komponent, og et tiltag for ikke at føle sig helt udenfor til familiearrangementerne.

I 2003 fik Søren sit første job som underviser i anatomi og fysiologi, på en skole for zoneterapeuter, akupunktører og massører. Dette job havde han ved siden af tandlægestudiet, og fik erfaring i at lave undervisningsmateriale såvel som præsentationsteknikker.
Da Søren blev færdiguddannet tandlæge, fik han hurtigt interesse for klinisk fotografering, og opbyggede en stor billededatabase med sine behandlinger. Herved fik han efterhånden flere års opfølgning på mange af sine behandlinger, som han har kunne bruge i sit kursusmateriale.

I 2014 startede Søren op med kurser i plast, infraktioner, og helkeramik. Har siden da holdt mange kurser for blandt andet Tandlægeforeningen, Tandlægeselskaber rundt i landet, Kommunal tandpleje, Tandlægekæder, Private klinikker og kurser han selv har arrangeret. Hver gang er kurserne blevet finpudset efter den konstruktive feedback, som Søren har fået.

Andre kurser fra samme underviser

Titel

Fagligt emne

Score

Lad os hjælpe dig med det helt rigtige kursus

Er du på udkig efter et bestemt kursus, noget bestemt indhold eller nogle bestemte hands-on øvelser? DDU’s undervisere udvikler hele tiden nye kurser og har både halve og næsten færdige kurser parat. Så selvom, der måske er noget kursusindhold, du ikke umiddelbart kan finde, så tøv ikke med at spørge os om det. Der kan sagtens ligge et kursus næsten færdig eller en underviser har måske allerede det meste indhold, og vil måske gerne skræddersy et kursus til jer.