Kursus

Så der bid!

MÅLGRUPPE:
Tandlæger
LÆRINGSPUNKTER:
  • Det sunde kæbeled
  • Det syge kæbeled
  • Identifikation af risiko patienter
  • Hurtig Screening
  • Grundig analyse
  • Hvilke Skinner
  • Hvad gør vi efter skinnen har virket?
  • Okklusions kalibrering
BESKRIVELSE AF KURSET:

De mest komplekse situationer vi møder i vores daglige virke, er uden sammenligning patienter med ustabil okklusion og dårligt kæbeled. De vil ofte have slidt deres tænder og de vil ofte ødelægge vores arbejde. Andelen af disse patienter stiger i takt med at befolkningen bliver ældre og har egne tænder længere. Dette kursus klæder dig på til bedre at imødekomme de udfordringer.

Simplificer dine daglige bidundersøgelser i forbindelse med SU og sørg for, at få givet rigeligt med tid til en udvidet bidundersøgelse til dem, der har eller risikerer problemer med kæbeled, slid, smerter, gigt, disken osv.

Vi kigger på alt fra diagnostik til behandling, herunder skinnevalg og identifikation af RED FLAG patienter som kræver helt særlig forberedelse. Kurset giver det hurtige overblik og er ment som inspiration til yderligere fordybelse, samtidig med du får konkret viden om hvordan du spotter de patienter, der kunne finde på at ødelægge både deres egne tænder og dit arbejde.

SCORE FRA TIDLIGERE AFHOLDTE KURSER

0 of 6 stars

FORESPØRG OM EN BOOKING AF DETTE KURSUS

Så er der bid
Så er der bid

Morten Worsøe er uddannet tandlæge i 2001 og har været klinikejer siden 2005.
Fra 2002 til 2005 underviste Morten deltid på afd. For parodontologi på KU.
I 2009 blev Morten den lykkelige ejer af en T-scan til digital okklusionsmåling hvilket blev starten på en stor interesse for bidfunktion.
I 2010 fik Morten sin første inter-orale scaner og siden 2011 været underviser i CadCam design og produktion.
I 2018 gennemførte han Dawson core curriculum og har i 2020 brugt den viden til at afholde 8 workshops i bidfunktion.
Morten har i de sidste 10 år afholdt kurser i ind- og udland og brænder for efteruddannelse af højeste kvalitet som kan forbedre hverdagen for både patienter og alle i teamet på klinikken.

Andre kurser fra samme underviser

Titel

Fagligt emne

Score

Lad os hjælpe dig med det helt rigtige kursus

Er du på udkig efter et bestemt kursus, noget bestemt indhold eller nogle bestemte hands-on øvelser? DDU’s undervisere udvikler hele tiden nye kurser og har både halve og næsten færdige kurser parat. Så selvom, der måske er noget kursusindhold, du ikke umiddelbart kan finde, så tøv ikke med at spørge os om det. Der kan sagtens ligge et kursus næsten færdig eller en underviser har måske allerede det meste indhold, og vil måske gerne skræddersy et kursus til jer.