Kursus

Smile Design og Helkeramik

MÅLGRUPPE:
Tandlæger
LÆRINGSPUNKTER:

På kurset vil du lære om:

DIGITALT SMILEDESIGN OG BEHANDLINGSPLANLÆGNING

  • Smile design – er det nu også nødvendigt ?
  • Analogt kontra Digitalt smiledesign.
  • Sådan overfører du din digitale plan til munden – step by step guide.
  • Komplette digitale cases

HELKERAMISKE RESTAURERINGER

  • Helkeramik kontra metalkeramik
  • Hvilken keramik skal bruges hvor ?
  • Præparation og præcision – set med både tandlægens og teknikerens briller
  • Nem fremstilling af gode provisorier
  • Cementering af zirkon og glaskeramik
  • Farveprøver – nu og i fremtiden.
BESKRIVELSE AF KURSET:

Vi bliver konstant introduceret for nye teknologier og materialer i vores branche, og mulighederne kan til tider virke uoverskuelige. På dette kursus får du gennemgået hvordan de digitale teknologier kan hjælpe dig til bedre behandlingsplanlægning. Specielt i den æstetiske zone.

Vi kommer omkring 2d smiledesign, 3d mockups, overførsel til munden og generelt en højere grad af forudsigelighed fra start til slut. Desuden taler vi om de forskellige æstetiske materialer vi har til rådighed, hvornår de bruges og hvordan de håndteres bedst.

Kurset er meget klinisk orienteret og henvender sig til helt almindelige tandlæger. Principperne er de samme uanset om det er små simple behandlinger eller større komplekse cases.

SCORE FRA TIDLIGERE AFHOLDTE KURSER

0 of 6 stars

FORESPØRG OM EN BOOKING AF DETTE KURSUS

Smile Design og Helkeramik
Smile Design og Helkeramik
Smile Design og Helkeramik
Smile Design og Helkeramik
Smile Design og Helkeramik
Smile Design og Helkeramik

Ud over sit daglige virke, som tandlæge og medejer af TandlægeCentret og Tandlægerne Spentrup, er Sørens store passion at undervise. Søren kommer fra en familie med rigtig mange lærere og stor interesse for undervisning. Det var lidt af en overraskelse, at han valgte at blive tandlæge. Så interessen for undervisning har nok både en genetisk komponent, og et tiltag for ikke at føle sig helt udenfor til familiearrangementerne.

I 2003 fik Søren sit første job som underviser i anatomi og fysiologi, på en skole for zoneterapeuter, akupunktører og massører. Dette job havde han ved siden af tandlægestudiet, og fik erfaring i at lave undervisningsmateriale såvel som præsentationsteknikker.
Da Søren blev færdiguddannet tandlæge, fik han hurtigt interesse for klinisk fotografering, og opbyggede en stor billededatabase med sine behandlinger. Herved fik han efterhånden flere års opfølgning på mange af sine behandlinger, som han har kunne bruge i sit kursusmateriale.

I 2014 startede Søren op med kurser i plast, infraktioner, og helkeramik. Har siden da holdt mange kurser for blandt andet Tandlægeforeningen, Tandlægeselskaber rundt i landet, Kommunal tandpleje, Tandlægekæder, Private klinikker og kurser han selv har arrangeret. Hver gang er kurserne blevet finpudset efter den konstruktive feedback, som Søren har fået.

Andre kurser fra samme underviser

Titel

Fagligt emne

Score

Lad os hjælpe dig med det helt rigtige kursus

Er du på udkig efter et bestemt kursus, noget bestemt indhold eller nogle bestemte hands-on øvelser? DDU’s undervisere udvikler hele tiden nye kurser og har både halve og næsten færdige kurser parat. Så selvom, der måske er noget kursusindhold, du ikke umiddelbart kan finde, så tøv ikke med at spørge os om det. Der kan sagtens ligge et kursus næsten færdig eller en underviser har måske allerede det meste indhold, og vil måske gerne skræddersy et kursus til jer.