Flemming Brandt

Flemming Brandt

Tandlæge

Tandlæge Flemming Brandt er uddannet tandlæge og underviser både nationalt og internationalt inden for bl.a. komposit, implantologi og tandprotetik.

Han har afholdt hands-on-kurser i plast siden 2000, og han har de seneste fire år også afholdt kurser for den svenske tandlægeforening.

Egen efteruddannelse har gennem årene fokuseret på protetik, oralkirurgi og komposit.

Flemming Brandt er stifter og ejer af undervisningsselskabet ”Center for Odontologisk Videreudvikling”, som er dedikeret til videreuddannelse indenfor en række emner.

Flemming Brandt har ligeledes været forfatter til flere kliniske artikler. Han er medlem af DSOI og Selskabet for Oral Rehabilitering (tidligere SBPT) i Danmark samt EAO og ITI.

Skriv til os og hør mere om Flemming Brandt

Lad os hjælpe dig med det helt rigtige kursus

Er du på udkig efter et bestemt kursus, noget bestemt indhold eller nogle bestemte hands-on øvelser? DDU’s undervisere udvikler hele tiden nye kurser og har både halve og næsten færdige kurser parat. Så selvom, der måske er noget kursusindhold, du ikke umiddelbart kan finde, så tøv ikke med at spørge os om det. Der kan sagtens ligge et kursus næsten færdig eller en underviser har måske allerede det meste indhold, og vil måske gerne skræddersy et kursus til jer.