Kaspar Haustrup Hermansen

Kaspar Haustrup Hermansen

Tandlæge

Tandlæge Kaspar Haustrup Hermansen er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 1999.

Kaspar har siden 2004 været medejer af Faaborgklinikkerne & Fyns Implantatcenter som i øjeblikket har 3 klinikker beliggende i Haarby, Faaborg og Svendborg. Alle klinikker er fuldt digitaliserede med ConeBeam CT og CEREC teknologi.

Kaspar har igennem en lang årrække været national og international kursusgiver for NobelBiocare blandt andet om All-on-4 teknikken såvel som almindelig guided kirurgi med NobelGuide / NobelClinician. Kaspar har desuden afholdt diverse work-shops igennem årene nationalt for Straumann.

I 2010 gennemførte Kaspar i samarbejde med Dentsply `Curriculum of Implantology´ på Johan Wolfgang Goethe Universitetet i Frankfurt.

Kaspar blev i 2015 optaget som ICD fellow (International College of Dentists) og i 2018 som ´Knight´ i MINEC (Megagen International Network of Education & Clinical Research) og har blandt andet afholdt kurser for MegaGen i Kina, Indien og Nepal indenfor avancerede implantatbehandlinger og større protetiske rekonstruktioner.

Kaspar er netop blevet udpeget som ambassadør for `Clinical Trials in Dentistry´ (CTD) som er et nyt evidens baseret videnskabeligt tidsskrift startet af Marco Esposito.

Skriv til os og hør mere om Kaspar Haustrup Hermansen

Lad os hjælpe dig med det helt rigtige kursus

Er du på udkig efter et bestemt kursus, noget bestemt indhold eller nogle bestemte hands-on øvelser? DDU’s undervisere udvikler hele tiden nye kurser og har både halve og næsten færdige kurser parat. Så selvom, der måske er noget kursusindhold, du ikke umiddelbart kan finde, så tøv ikke med at spørge os om det. Der kan sagtens ligge et kursus næsten færdig eller en underviser har måske allerede det meste indhold, og vil måske gerne skræddersy et kursus til jer.